Bemutatkozunk

Édesapánk azt tanította nekünk,

hogy csak olyan termék kerülhet ki a kezeink közül, amelyet még évekkel később is arccal és névvel, bátran merünk vállalni.

Piciny családi vállalkozásunk az elmúlt 26 évben ugyan jelentősen megváltozott, de a minőséghez való ragaszkodásunk velünk maradt. Talán ennek is köszönhetően vállalkozásunk a magyar után a világ számos piacán sikeresen debütált: a Rábaközben fekvő kis faluban gyártott kézműves termékeink mára már a világ 3 kontinensének 15 országában ismertek.

Hálószoba manufaktúránk számos matraccsaládot és alvásrendszert jegyez, amelyek a márkabolthálózatok mellett több hazai és nemzetközi lakberendezési áruház és szaküzlet kínálatában is megtalálhatóak.

Munkánk legfontosabb elismeréseként tartjuk számon, hogy a világon már több tízezer hálószobában megtalálhatóak termékeink. Az általunk gyártott matracok és ágyrendszerek szellemisége, minősége, illetve funkcionális értékei a vásárlók mellett elnyerték a szakma elismerését is, az elmúlt 26 évben már számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmazták munkánk és termékeink minőségét.

Bio-Textima