Minőségbiztosítás és tanúsítványok

A bioharmónia szellemében gondosan ügyelünk arra,

hogy termékeink a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk mögött! Az innovatív termékfejlesztés és az ÖKO-SMART rendszerben működő gyártás így többek közt kiemelt figyelmet fordít a felhasznált alapanyagok származására és összetételére, a gyártástechnológiára, a keletkezett hulladék kezelésére, illetve a kész termékek gazdaságos, környezettudatos kiszállítására is.

Innovatív termékfejlesztésünket esetenként egészségügyi intézményekben szakorvosi kontrollal elvégzett tesztelés is segíti, egyes termékeink minőségét pedig a nemzetközileg elismert TÜV-SÜD Csoport mellett a Nyugat-Magyarországi Egyetem laboratóriumaiban végzett vizsgálatok hitelesítették.

Certipur

A Bio-Textima matracokban felhasznált habok mindegyike megfelel a legszigorúbb egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi sztenderdeknek.

Mayan Green

100% organikus latex

LGA

A matracainkban felhasznált natúr és organikus latex minőségét LGA minőségteszteken folyamatosan ellenőrizzük.

Euro Latex

Valamennyi latex alapanyagunk megfelel az EuroLATEX minőségi előírásainak, és bevizsgálási előírásainak.

ÖKO Smart

A környezet megóvására tudatosan nagy hangsúlyt fektető gyártóként nemcsak termék tisztaságát tartjuk szem előtt, hanem a gyártási eljárások környezetbarát voltát is.

Confidence in textures

Valamennyi alapanyagunk ÖKO-TEX 100 sztenderd szerinti Károsanyag Mentesség bevizsgáláson esik át.

TÜV

Valamennyi termékünket az ISO 9001:2008 minőségügyi szabványnak megfelelően gyártjuk.

KBA

Az érintett típusoknál a belső matracburkolatok és a külső matrachuzatok biológiailag ellenőrzött termelésből származó pamutból készülnek.

KBT

Az érintett típusoknál a belső matracburkolatok és a külső matrachuzatok biológiailag ellenőrzött állattenyésztésből származó gyapjúból készülnek.

GOTS

Az érintett típusoknál a belső matracburkolatok és a külső matrachuzatok megfelelnek a GOTS (azaz a Global Organic Textile Standard) szabványnak.