CoolExtra – újgenerációs, légáteresztő és hűsítő memóriahab fekvőfelületű zónásított táskarugós klímamatrac

Márka:

Traditio

Online ár:161.410 Ft339.800 Ft

140 kg
Közepesen kemény
28 cm
X
Szállítási díj: 0 Ft
Vásárolj a listaárnál olcsóbban:

CoolExtra matracunk egy 5 zónás, kifejezetten rugalmas táskarugós alapmatracból, illetve egy arra helyezett fedőmatracból áll. Különlegességét a fedőmatracban elhelyezett COOLGEL MEMORY komfortréteg adja, ugyanis ez az újgenerációs, légáteresztő és hűsítő memóriahab páratan alváskomfortot kínál számodra. A hagyományos memóriahabokkal ellentétben a COOLGEL MEMORY nem fülled be, így az éjszakai pihenés teljes idejében megfelelő, az alváshoz ideális felületi hőmérsékletet és alvásklímát biztosít.

Felépítése:

  • antiallergén és antibakteriális Sanitized matracszövet, cipzáras, mosógépben is mosható kivitelben
  • antiallergén klímaszál steppelőanyag
  • 4 cm vastag COOLGEL MEMORY újgenerációs, légáteresztő és hűsítő memóriahab komfortréteg a topperben
  • 2 cm vastag erősített komforthab tartóréteg
  • 4 cm vastag ortopedikus hab
  • 12.5 cm magas, 5 zónás táskarugós matracmag
  • 4 cm vastag ortopedikus hab

Mitől különleges a Coolgel Memory?

A klasszikus memóriahabok a tökéletes alakkövetés és a magas fekvéskomfort mellett cellastruktúrájukból kifolyólag nehezen, vagy egyáltalán nem képesek az átszellőzésre. A géllel kevert COOLGEL MEMORY® társaival ellentétben gyorsan és hatékonyan átszellőzik, exponenciálisan növekvő hőelnyelő és hőelvezető képességgel rendelkezik, ráadásul hatékonyabb fekvőfelületi nyomáscsökkentésre képes.

Coolgel Memory átméretezett

Mi az az ortopedikus hab?

Egy nyitott cellaszerkezetű, speciális hideghab, amely tömegében nagyobb rugalmasságot, felületén pontrugalmasságot, kiváló átszellőzést és tartósságot szavatol.

Mi az a megerősített ortopedikus hideghab?

Ez is egy nyitott cellaszerkezetű, speciális hideghab, amely a nagyfokú rugalmasság mellett kiváló átszellőzést és tartósságot kínál. Ugyanakkor az anyag összetételéből, sűrűségéből adódóan a hagyományos hideghabhoz képest keményebb, határozottabb alátámasztást kínál.

Mit kínál számodra a Sanitized® antiallergén és antibakteriális huzat?

A Sanitized® antimikrobiális kezeléssel ellátott huzat meggátolja a baktériumok, a penészgombák, az atkák és az algák elterjedését, illetve azok szaporodását, valamint meggátolja a nemkívánatos szagok és foltok kialakulását is. Az ezüst-ionokkal és egyéb anyagokkal történő kezelés a szövetbe integráltan történik, azaz beágyazódik abba, így az nem kopik le, és többszöri mosás mellett sem mosódik ki a huzatból. A svájci Sanitized® fertőtlenítő technológia további előnye, hogy nem változtatja meg a kezelésen átesett szövet felületét, ezáltal a huzat tapintása nem változik. Emellett bőrgyógyászatilag tesztelt, 100% bőrbarát és antiallergén.

Sanitized_01_S átméretezett

Miért jó választás a táskarugós matrac?

A táskarugós matracok magrészében kis zsákocskákba vagy táskákba varrt rugók százai vannak, amelyek nincsenek egymáshoz rögzítve, így mindegyikük akár önálló mozgásra is képes. Ez két okból is fontos: egyrészt a különálló mozgásra képes rugók jobban, pontosabban tudják lekövetni a test és a gerinc vonalát, másfelől pedig – mivel nincsenek egymáshoz rögzítve – nem közvetítik, nem adják át a matrac egyik térfeléről a másikra a mozgást (ennek különösen a kétszemélyes matracoknál van jelentősége).

A táskarugós matracok által kínált kényelmet tovább növeli az is, hogy anatómiai zónák szerint a rugók eltérő keresztmetszetű acélszálból, azaz eltérő keménységű rugókból készülnek, így a test zónáihoz igazodóan a matrac eltérő, optimális alátámasztást képes nyújtani.

Táskarugó-közeli

Érdekelhetnek még