DeLuxe Memory VM – memóriahab fekvőfelületű hideghab vákuummatrac

Márka:

Lineanatura

Javasolt fogyasztói ár:113.020 Ft290.820 Ft

130 kg
Közepesen kemény
20
X
Vásárolj a listaárnál olcsóbban:

DeLuxe Memory VM matracunkat a közepesen kemény fekhelyet kedvelőknek ajánljuk. A huzatba steppelt és a matrac fekvőfelületén elhelyezett memory foam komfortrétegek milliméter-pontos testbefogadásról, az ELIOCELL® magrész pedig a gerinc számára megfelelő alátámasztásról gondoskodnak, míg a Silver Protect® matracszövet megfelelő higiéniai védelmet nyújt.

  • 2 cm memóriahabbal steppelt, fix, tisztítható Silver Protect® matrachuzat
  • 3 cm memóriahab komfortréteg
  • 14 cm vastag, alaktartó ELIOCELL magrész

Minden, amit a vákuumcsomagolt matrac kibontása előtt tudnod kell

Matracainkat egy ügyes gép segítségével összepréseljük, majd az elvékonyított matracot henger alakúra feltekerve fóliába csomagoljuk. Így a matrac kisebb helyet foglal, ezért szállítása egyszerűbb ás olcsóbb lesz. A matrac kibontásakor ügyelj arra, hogy a matrac ne sérüljön, azaz csak a csomagolást vágd fel! Ha kibontottad a csomagot, a matracot fektesd el a padlón és adj időt neki! A vákuumcsomagolt matracok ugyanis csak 24-48 óra elteltével nyerik vissza a csomagolás előtti állapotukat. Fontos, hogy még a kibontás előtt ellenőrizd le a matrac gyártási dátumát, ugyanis a vákuumcsomagolt matrac maradandó károsodás veszélye nélkül összesen 3 hónapot tölthet ebben a speciális csomagolásban.

Mi az az ELIOCELL?

Az ELIOCELL® egy légcellás sejtszerkezetű, pontrugalmas, csúcskategóriás matrac-alapanyag. Feladata elsősorban az, hogy megfelelő tartást, alátámasztást biztosítson, ezért matracainknál az úgynevezett magrészben alkalmazzuk.

ortopedikus_hab

Eliocell

Mi az a memóriahab?

A hétköznapokban csak emlékező habként emlegetett anyag egy speciális viszkoelasztikus hab, amelynek legfontosabb tulajdonsága a thermoaktivitás. Leegyszerűsítve a hab az emberi test hőjétől felpuhul, így milliméter pontossággal képes igazodni a test alakjához. Emellett megfelelő minőségben a memóriahab kellő tartással, sűrűséggel rendelkezik, így a belőle készített komfortrétegek komfortos testbefogadást és kiváló izületvédelmet kínálnak.

Memóriahab

Memóriahab

Silver-Protect_01_S@2x

Silver Protect

Mit kínál számodra a Silver Protect® antibakteriális és nedvességszabályozó huzat?

Az Argentum Plus nanotechnológiával készített huzat ezüst ionokkal készül, amelyek védelmet nyújtanak a mikrobiális szennyeződések ellen. Az ezüst ugyanis megakadályozza a baktériumok, a gombák és a vírusok szaporodását, inaktivizálja azokat, ezáltal egészségesebb alvási környezetet biztosít. Emellett a szövet viszkóz és poliészter szálainak köszönhetően nem csupán lágy és kellemes tapintású, hanem képes elvezetni a test által termelt nedvességet is, így antibakteriális hatása mellett kiváló nedvesség- és hőszabályozó képességgel rendelkezik.