Fitt Rise-2 – zónásított fekvőfelületű hideghab matrac hipoallergén huzattal

Márka:

Traditio

Online ár:106.900 Ft239.900 Ft

130 kg
Kemény
21 cm
X
Szállítási díj: 0 Ft
Vásárolj a listaárnál olcsóbban:

Fitt Rise-2 modellünk a magrésznek és a felette elhelyezett komfortrétegeknek köszönhetően stabil alátámasztást nyújt gerincednek. A keménybe hajló fekvésérzet fenntartása mellett a matrac zónásított, pontrugalmas ortopedikus hideghabból kialakított fekvőfelülete pedig óvja testfelszínedet és izületeidet. A matrac további különlegessége, hogy míg a profilozott felső réteg a fekvőfelület átszellőzését is támogatja, a kellemes tapintású, extra komfortréteggel készített SHAPRI matracszövet nedvesség- és hőszabályozó tulajdonságán keresztül segíti kialakítani és fenntartani fekhelyedben a megfelelő alvásklímát. Növényi alapú Greenfirst bevonata pedig távoltartja fekhelyedtől a kifejezetten allergén poratkákat is.

Felépítése:

 • antiallergén klímaszállal és 2 cm vastag hideghabbal steppelt hipoallergén, nedvesség- és hőszabályozó SHAPRI huzat növényi alapú Greenfirst atka elleni védelemmel
 • 3 cm vastag, 5 zónás ortopedikus hideghab profilozott fekvőfelület
 • 2 cm vastag ortopedikus hideghab komfortréteg
 • 1 cm vastag kókuszrost merevítés
 • 12 cm vastag ortopedikus hideghab magrész

 

Alvásklíma

 • Magas viszkóztartalmú, klímaszállal steppelt, nedvesség- és hőmérsékletszabályozó matrachuzat
 • Profilozott, levegőcirkulációt támogató, könnyen átszellőző fekvőfelület

 

Alváskomfort

 • 5 ergonómiai zónára osztott, pontrugalmas ortopedikus hideghab fekvőfelület
 • 100% növényi alapú Greenfirst atka elleni védelemmel ellátott hipoallergén matrachuzat

 

Gerincalátámasztás

 • Nagyrugalmasságú ortopedikus habból és kókuszrost merevítésből álló, réteges felépítésű matractest
 • Nyomáselosztó és teherviselő funkciójú szendvicsszerkezet

Miért kerül profilozott hab a matrac fekvőfelületére?

Ez a nyitott cellaszerkezetű, speciális hideghab tömegében nagyobb fokú rugalmasságot, felületén pedig pontrugalmasságot kínál. Emellett alaktartása is kiemelkedő, így a kényelmi mellett tartóssági szempontok miatt is előszeretettel alkalmazzuk. De a megfelelő alvásklíma kialakításának és fenntartásának szempontjából vizsgálva is kiugróan teljesít, mivel a felületén profilozott, ún. klímacsatornás kivitel tökéletesebb átszellőzést eredményez, ami miatt a profilozott hideghabbal készített matracaink még a nyári hőségben is jól vizsgáznak.

Mi az az ortopedikus hab?

Egy nyitott cellaszerkezetű, speciális hideghab, amely tömegében nagyobb rugalmasságot, felületén pontrugalmasságot, kiváló átszellőzést és tartósságot szavatol.

Mi az a megerősített ortopedikus hideghab?

Ez is egy nyitott cellaszerkezetű, speciális hideghab, amely a nagyfokú rugalmasság mellett kiváló átszellőzést és tartósságot kínál. Ugyanakkor az anyag összetételéből, sűrűségéből adódóan a hagyományos hideghabhoz képest keményebb, határozottabb alátámasztást kínál.