Shapemax Ergo-2 – hideghab fekvőfelületű kókusz-ergolattex matrac hipoallergén huzattal

Márka:

Traditio

Online ár:151.900 Ft339.900 Ft

120 kg
Kemény
26 cm
X
Szállítási díj: 0 Ft
Cikkszám: TD-SE2-00-1 Kategóriák: , , ,
Vásárolj a listaárnál olcsóbban:

Shapemax Ergo-2 modellünk magrészét egy klasszikus szendvicsszerkezetű matrac alkotja, amely a natúr gumilatex és a legmodernebb hideghabokból készített ERGOLATTEX és latexált kókuszrost lapokból áll. Az antiallergén, kifejezetten jól átszellőző ERGOLATTEX a kókuszrost lapokkal együtt anatómiailag tökéletes, dinamikus alátámasztást biztosít gerincoszlopod és tartóizmaid számára. A matrac fekvőfelületét alkotó BIOGREEN, azaz esszenciális növényi olajokkal kevert hideghab fekvőfelület pedig gondoskodik a pihe-puha, izület- és testfelszínt kímélő testbefogadásról. Sőt, ennél is többről, hiszen antiallergén- és antibakteriális hatásán keresztül a fekvőfelület higiénikus alvásközeget teremt.

Ugyanezt teszi a kellemes tapintású SHAPRI matracszövet is, amely nedvesség- és hőszabályozó tulajdonságán keresztül szintén segít kialakítani és fenntartani fekhelyedben a megfelelő alvásklímát, növényi alapú Greenfirst bevonata pedig távoltartja fekhelyedtől a kifejezetten allergén poratkákat.

Felépítése:

 • antiallergén klímaszállal steppelt hipoallergén, nedvesség- és hőszabályozó SHAPRI matrachuzat növényi alapú Greenfirst atka elleni védelemmel
 • 4 cm vastag BIOGREEN esszenciális növényi olajokkal kevert, kiválóan átszellőző, antibakteriális és antiallergén hideghab fekvőfelület
 • 4 cm vastag ERGOLATTEX komfortréteg
 • 1 cm vastag kókuszrost merevítőréteg
 • 4 cm vastag ERGOLATTEX komfortréteg
 • 1 cm vastag kókuszrost merevítőréteg
 • 8 cm vastag ERGOLATTEX komfortréteg

 

Alvásklíma

 • Magas viszkóztartalmú, klímaszállal steppelt, nedvesség- és hőmérsékletszabályozó matrachuzat

 

Alváskomfort

 • Izületvédelmet, testfelületi régióban szabad vér- és nyirokáramlást biztosító, WFS formavágott fekvőfelület
 • Antiallergén fekvőfelület és matracmag
 • 100% növényi alapú Greenfirst atka elleni védelemmel ellátott hipoallergén matrachuzat

 

Gerincalátámasztás

 • Nyomáselosztó és teherviselő funkciójú, nagyrugalmasságú ortopedikus hab magrész kókuszrost merevítő rétegekkel

Mitől különleges a BIOGREEN komforthab?

A BIOGREEN komforthab összetételében és megjelenésében is eltér a hagyományos hideghaboktól. Különleges, mivel gyártása során esszenciális növényi olajokat is felhasználnak, amelyek stresszoldó hatásukkal segítik a szervezetet a pihenésre hangolódni. Emellett a növényi olajoknak köszönhetően a komforthab tapintásában is eltér a hagyományos haboktól. Különleges felületkialakításának, az ún. profilozásnak köszönhetően pedig a BIOGREEN komfortréteg tökéletes alakkövetést és testfelszíni átszellőzést kínál. Az egymástól elkülönülő blokkok között ugyanis a test valamennyi helyzetváltoztatása közben akadálytalanul tud áramlani a levegő.

Az antibakteriális és antiallergén hatású BIOGREEN komforthab nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot, a felhasznált növényi olajok szagtalanok, s az anyag bőrrel közvetlenül érintkezve sem vált ki reakciót.

Miért kerül kókusz a matracba?

Mert a kókuszdió és a kókuszpálma háncsából készített kókuszrost lapok rugalmasak, ugyanakkor megfelelően kemények is ahhoz, hogy alátámasszák a fekvő emberi testet. Sima és hullámos formában, illetve eltérő vastagságban alkalmazva befolyásolják a matracok gerincalátámasztási képességeit.

kokusz

Latexált kókusz