Shapemax Protect Ultra VM – biogreen hideghab fekvőfelületű vákuummatrac StopVir huzattal

Márka:

Traditio

Online ár:102.900 Ft216.640 Ft

120 kg
Közepesen kemény
19 cm
X
Szállítási díj: 0 Ft
Vásárolj a listaárnál olcsóbban:

Shapemax Protect Ultra modellünk az anatómiailag helyes gerincalátámasztáson túl a különleges felületkialakítású BIOGREEN komfortrétegnek köszönhetően kényeztető testbefogadást kínál. Az esszenciális, növényi olajokkal kevert hideghab fekvőfelület emellett antibakteriális és antiallergén hatásának köszönhetően egészséges alvásközeget biztosít. Emellett a matrac StopVir huzata hatékony védelmet kínál a matrac felületén esetlegesen megtelepedő baktériumok és vírusok ellen is, így Shapemax Protect Ultra modellünk az egészséges és pihentető alvás fizikai feltételeinek biztosítása mellett hatékonyan segíti a fekhely megfelelő higiéniájának fenntartását. (A vizsgálatok alapján a speciális bevonattal ellátott szövet képes leszámolni a COVID19-hez legközelebb álló Human Corona Virus 229E törzsével is.)

Felépítése:

  • StopVir antivirális és antibakteriális hatású, higiéniai matrachuzat cipzáras, levehető és mosható (30 Celsius-fokon) kivitelben,
  • 5 cm vastag, esszenciális növényi olajokkal kevert, antibakteriális és antiallergén BIOGREEN hideghab fekvőfelület,
  • 4 cm vastag, erősített ortopedikus hideghab komfortréteg,
  • 1 cm vastag kókusz merevítő réteg,
  • 8 cm vastag ortopedikus hideghab komfortréteg

 

 

Minden, amit a vákuumcsomagolt matrac kibontása előtt tudnod kell

Matracainkat egy ügyes gép segítségével összepréseljük, majd az elvékonyított matracot henger alakúra feltekerve fóliába csomagoljuk. Így a matrac kisebb helyet foglal, ezért szállítása egyszerűbb ás olcsóbb lesz. A matrac kibontásakor ügyelj arra, hogy a matrac ne sérüljön, azaz csak a csomagolást vágd fel! Ha kibontottad a csomagot, a matracot fektesd el a padlón és adj időt neki! A vákuumcsomagolt matracok ugyanis csak 24-48 óra elteltével nyerik vissza a csomagolás előtti állapotukat. Fontos, hogy még a kibontás előtt ellenőrizd le a matrac gyártási dátumát, ugyanis a vákuumcsomagolt matrac maradandó károsodás veszélye nélkül összesen 3 hónapot tölthet ebben a speciális csomagolásban.

Mitől különleges a BIOGREEN komforthab?

A BIOGREEN komforthab összetételében és megjelenésében is eltér a hagyományos hideghaboktól. Különleges, mivel gyártása során esszenciális növényi olajokat is felhasználnak, amelyek stresszoldó hatásukkal segítik a szervezetet a pihenésre hangolódni. Emellett a növényi olajoknak köszönhetően a komforthab tapintásában is eltér a hagyományos haboktól. Különleges felületkialakításának, az ún. profilozásnak köszönhetően pedig a BIOGREEN komfortréteg tökéletes alakkövetést és testfelszíni átszellőzést kínál. Az egymástól elkülönülő blokkok között ugyanis a test valamennyi helyzetváltoztatása közben akadálytalanul tud áramlani a levegő.

Az antibakteriális és antiallergén hatású BIOGREEN komforthab nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot, a felhasznált növényi olajok szagtalanok, s az anyag bőrrel közvetlenül érintkezve sem vált ki reakciót.

Mi az a megerősített ortopedikus hideghab?

Egy nyitott cellaszerkezetű, speciális hideghab, amely tömegében nagyobb rugalmasságot, felületén pontrugalmasságot, kiváló átszellőzést és tartósságot szavatol.

Mit kínál számodra az antibakteriális és antivirális hatású STOPVIR higiéniai matrachuzat?

Megnyugtató higiéniai tisztaságot az ágyban! A STOPVIR matrachuzat ugyanis egyedi felületkezelésének köszönhetően távol tartja az ágytól a nemkívánatos mikroorganizmusokat és előlényeket, így többek közt hatékony védelmet kínál az elszíneződést okozó algák, a kellemetlen szagokat árasztó baktériumok és gombák, a kifejezetten allergén hatású foltosodó penész, illetve a poratkák ellen is.

A vizsgálatok alapján a speciális bevonattal ellátott szövet képes leszámolni a COVID19-hez legközelebb álló Human Corona Virus 229E törzsével is. Az ISO-20743: 2013 szabványnak megfelelő STOPVIR matrachuzat úgy lett kifejlesztve, hogy akár bőrrel közvetlenül is érintkezhet. A matrachuzat hatékonyságromlás nélkül 30 Celsius-fokon tíz alkalommal tisztítható.

Érdekelhetnek még