Shapemax Protect Ultra VM – biogreen hideghab fekvőfelületű vákuummatrac StopVir huzattal

Márka:

Traditio

Online ár:102.900 Ft216.640 Ft

120 kg
Közepesen kemény
19 cm
X
Szállítási díj: 0 Ft
Vásárolj a listaárnál olcsóbban:

Shapemax Protect Ultra modellünk az anatómiailag helyes gerincalátámasztáson túl a különleges felületkialakítású BIOGREEN komfortrétegnek köszönhetően kényeztető testbefogadást kínál. Az esszenciális, növényi olajokkal kevert hideghab fekvőfelület emellett antibakteriális és antiallergén hatásának köszönhetően egészséges alvásközeget biztosít. Emellett a matrac StopVir huzata hatékony védelmet kínál a matrac felületén esetlegesen megtelepedő baktériumok és vírusok ellen is, így Shapemax Protect Ultra modellünk az egészséges és pihentető alvás fizikai feltételeinek biztosítása mellett hatékonyan segíti a fekhely megfelelő higiéniájának fenntartását. (A vizsgálatok alapján a speciális bevonattal ellátott szövet képes leszámolni a COVID19-hez legközelebb álló Human Corona Virus 229E törzsével is.)

Felépítése:

  • StopVir antivirális és antibakteriális hatású, higiéniai matrachuzat cipzáras, levehető és mosható (30 Celsius-fokon) kivitelben,
  • 5 cm vastag, esszenciális növényi olajokkal kevert, antibakteriális és antiallergén BIOGREEN hideghab fekvőfelület,
  • 4 cm vastag, erősített ortopedikus hideghab komfortréteg,
  • 1 cm vastag kókusz merevítő réteg,
  • 8 cm vastag ortopedikus hideghab komfortréteg

 

 

Minden, amit a vákuumcsomagolt matrac kibontása előtt tudnod kell

Matracainkat egy ügyes gép segítségével összepréseljük, majd az elvékonyított matracot henger alakúra feltekerve fóliába csomagoljuk. Így a matrac kisebb helyet foglal, ezért szállítása egyszerűbb ás olcsóbb lesz. A matrac kibontásakor ügyelj arra, hogy a matrac ne sérüljön, azaz csak a csomagolást vágd fel! Ha kibontottad a csomagot, a matracot fektesd el a padlón és adj időt neki! A vákuumcsomagolt matracok ugyanis csak 24-48 óra elteltével nyerik vissza a csomagolás előtti állapotukat. Fontos, hogy még a kibontás előtt ellenőrizd le a matrac gyártási dátumát, ugyanis a vákuumcsomagolt matrac maradandó károsodás veszélye nélkül összesen 3 hónapot tölthet ebben a speciális csomagolásban.

Mitől különleges a BIOGREEN komforthab?

A BIOGREEN komforthab összetételében és megjelenésében is eltér a hagyományos hideghaboktól. Különleges, mivel gyártása során esszenciális növényi olajokat is felhasználnak, amelyek stresszoldó hatásukkal segítik a szervezetet a pihenésre hangolódni. Emellett a növényi olajoknak köszönhetően a komforthab tapintásában is eltér a hagyományos haboktól. Különleges felületkialakításának, az ún. profilozásnak köszönhetően pedig a BIOGREEN komfortréteg tökéletes alakkövetést és testfelszíni átszellőzést kínál. Az egymástól elkülönülő blokkok között ugyanis a test valamennyi helyzetváltoztatása közben akadálytalanul tud áramlani a levegő.

Az antibakteriális és antiallergén hatású BIOGREEN komforthab nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot, a felhasznált növényi olajok szagtalanok, s az anyag bőrrel közvetlenül érintkezve sem vált ki reakciót.

Mi az a megerősített ortopedikus hideghab?

Ez is egy nyitott cellaszerkezetű, speciális hideghab, amely a nagyfokú rugalmasság mellett kiváló átszellőzést és tartósságot kínál. Ugyanakkor az anyag összetételéből, sűrűségéből adódóan a hagyományos hideghabhoz képest keményebb, határozottabb alátámasztást kínál.

Mit kínál számodra az antibakteriális és antivirális hatású STOPVIR higiéniai matrachuzat?

Megnyugtató higiéniai tisztaságot az ágyban! A STOPVIR matrachuzat ugyanis egyedi felületkezelésének köszönhetően távol tartja az ágytól a nemkívánatos mikroorganizmusokat és előlényeket, így többek közt hatékony védelmet kínál az elszíneződést okozó algák, a kellemetlen szagokat árasztó baktériumok és gombák, a kifejezetten allergén hatású foltosodó penész, illetve a poratkák ellen is.

A vizsgálatok alapján a speciális bevonattal ellátott szövet képes leszámolni a COVID19-hez legközelebb álló Human Corona Virus 229E törzsével is. Az ISO-20743: 2013 szabványnak megfelelő STOPVIR matrachuzat úgy lett kifejlesztve, hogy akár bőrrel közvetlenül is érintkezhet. A matrachuzat hatékonyságromlás nélkül 30 Celsius-fokon tíz alkalommal tisztítható.

Érdekelhetnek még