Vásárlástól való elállás

14 napos elállás

30 napos pénzvisszafizetési garanciával?

Igen. Nálunk még kényelmesebb és gondtalanabb a vásárlás!

Elállás a vásárlástól

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga a webáruházunkban történő megrendelés, illetve a partnerüzleteinkben történő áruátvétel esetén is gyakorolható, amennyiben a megrendelés leadására webáruházunkon keresztül került sor.

Ezen jogosultság tehát nem illet meg abban az esetben, ha győri mintaboltunkban vagy partnerüzleteink valamelyikében személyesen vásároltad meg termékünket. Elállási/Felmondási nyilatkozatodat az Elérhetőségeink menüpontban feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetőséged érvényesíteni.

Elállási nyilatkozatunkat itt találod.

A termék visszaküldése

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését! Ezekenkívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog az olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.

Az elállási jog gyakorlása az Elállási nyilatkozat kíséretében mintaboltunkban és partnerüzleteinkben személyesen, vagy futárszolgálat igénybevételével, hétköznaponként 8:00 és 15:00 óra közötti időben a Bio-Textima Hálószoba Manufaktúra bősárkányi telephelyére történő visszajuttatással lehetséges.

Adunk neked 30 napot,
mert biztosak vagyunk munkánk és termékeink minőségében!

A győri mintaboltunkban vagy online áruházunkban megrendelt standard méretű matracainkra és memory párnáinkra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Abban az esetben ha valami miatt szeretnéd érvényesíteni pénzvisszafizetési garanciánkat, a ’Termék visszaküldése’ c. részben leírtak az irányadóak, s az ott ismertetett módon kell eljárnod.